Site icon Dziecko i Figura

Co zamiast masła? Oto najlepsze „smarowidła” do pieczywa!

To właśnie masłem najczęściej smarujemy pieczywo, jednak obecnie chętnie sięgamy także po inne, roślinne zamienniki masła. Czym zatem smarować pieczywo?

Jeszcze kilka lat temu do wyboru mieliśmy masło, pasztet, czy serek topiony. Teraz oferta kramów, past i pasztetów jest bardzo szeroka i każdy znajdzie coś dla siebie.

 

Jakie są najlepsze „smarowidła” do pieczywa?

 

fot. tezdjecia.pl

 

Co zamiast masła?

 

 

 

fot. dzieckoifigura.pl

 

 

 

 

Jak więc widać, obecnie wybór zamienników masła jest bardzo duży. Warto popróbować różnych, nowych smaków i urozmaicić swoją dietę.

 

>>>Kupujesz tzw. produkty „dla dzieci”? Katarzyna Bosacka ostrzega!

 

 

 


WSPÓŁPRACA BARTEROWA

Komentarze

Komentarze

Exit mobile version