Emilia Komarnicka-Klynstra (37 l.) to aktorka znana z serialu „Na dobre i na złe”. Prywatnie jest żoną Redbada Klynstra i mamą dwóch chłopców – Kosmy i Tymoteusza.
Aktorka bardzo dużą wagę przykłada do zdrowego odżywiania, do uważności i przebywania w dobrej energii. Emilia Komarnicka-Klynstra stara się stosować naturalne środki. Na przykład przy różnych przeziębianiach zaleca przejście na dietę z kaszą jaglaną, opowiadała też o uzdrawianiu dzieci za pomocą miłości.
Jednak jej najnowszy post dotyczący wody, niektórym wydał się wręcz „nawiedzony”.
Otóż aktorka opisała, jak strukturyzuje wodę. Proces wygląda następująco:
Wodę z filtra z odwróconą osmozą zagotowuję. Po ostygnięciu zamrażam, potem wyjmuje z zamrażarki i pozwalam w naturalnym tempie się rozmrozić i wtedy przelewam do dzbana (w którym jest szungit i kryształy). Łapie dzban w obie ręce i wpuszczam intencje miłości.
Aż tyle i tylko tyle, bo ta woda to najlepszy napój na świecie. Jej smak jest zdecydowanie inny od wody z plastikowej butelki, czy z kranu. Jedwabisty, szlachetny, a poprzez tę miękkość i obfitość niezwykle cudownie się wchłania.
– zapewnia Emilia.
Jednak część internautów ten pomysł uznała za oderwany od rzeczywistości:
Kurde zacząłem być fanem Ciebie uwielbiam świrów
Chyba za duże spożycie tej wody %
To na poważnie czy jaja?
Oj, nie, dla mnie to zbyt odjechane. 🙂 Bez urazy.
– komentowali.
Jednak część osób była wdzięczna aktorce za jej post:
Ale cudnie, że o tym piszesz! Ja też tak robię 🥰 doprawdy ma inny smak każdy łyk…
Ooo!! Dzięki za ten post! Zainspirowana! 🙏🏼✨
U nas tylko albo aż szungit i karteczka na nim kocham Cię. Na zdrowie💗💗💗
Emilia Komarnicka-Klynstra zdaje sobie sprawę, że jest to kontrowersyjny temat. Poleca zatem spróbować samemu i przekonać się, czy widzimy różnicę w smaku.
>>>Lewandowska pozbyła się wzdęć. Wykluczyła z diety JEDEN składnik!
Komentarze
Komentarze