Pij na czczo, wirusy OMINĄ CIĘ SZEROKIM ŁUKIEM! 4 składniki MASZ W KUCHNI

Jesień to okres wzmożonego zachorowania na przeziębienie i grypę. Jak tego uniknąć? Trzeba wzmocnić odporność. W jaki sposób?

Jednym z nich jest picie na czczo napoju bogów. Wystarczy szklanka dziennie.

Oto składniki:
* 1 szkl. letniej wody,
* sok z ½ cytryny,
* 2-cm kawałek imbiru,
* 1 łyżeczka miodu.

Przygotowanie:
Rozpuszczamy w ciepłej wodzie miód. Dodajemy sok cytrynowy i imbir (pokrojony lub starty). Mieszamy.

Pijemy przed śniadaniem.

Zobacz też: Przepłucz gardło, a ból ZNIKNIE NATYCHMIAST. SKŁADNIKI MASZ w kuchni

Źródło: mamadu.pl
Źródło zdjęcia: Instagram

Komentarze

Komentarze