Close Menu
    Ostatnie wiadomości

    Grzyby w diecie dzieci — kiedy i jakie można podawać?

    2025-07-23 11:47

    Zakaz telefonów w szkołach? ZPP: niech edukacja będzie wyjątkiem

    2025-07-22 15:42

    Babcia czy żłobek – co będzie lepsze dla Twojego dziecka?

    2025-07-21 14:00
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Dzieje się!
    • Grzyby w diecie dzieci — kiedy i jakie można podawać?
    • Zakaz telefonów w szkołach? ZPP: niech edukacja będzie wyjątkiem
    • Babcia czy żłobek – co będzie lepsze dla Twojego dziecka?
    • Czy pozwolić nastolatce na depilację? Praktyczny poradnik dla rodziców
    • Narcyz w rodzinie? Chce mieć żonę i dzieci, ale nie chce być mężem ani ojcem
    • Lil Masti zakłada fundację „Dzieci są z nami”.
    • TEDi wycofuje popularną zabawkę dla dzieci – grozi ryzykiem zadławienia
    • Czy sikanie do morza jest bezpieczne? Prawda od popularnego naukowca
    Facebook X (Twitter)
    Dziecko i Figura
    • Strona główna
    • DZIECKO
    • Zdrowie
    • Mama i tata
    • Ciąża
    • Żywienie
    • Kontakt
    Dziecko i Figura
    Strona główna»Główna»Joanna Przetakiewicz je chleb od… DIORA! Przesada?
    Główna

    Joanna Przetakiewicz je chleb od… DIORA! Przesada?

    KRPKRP2021-06-08 09:222 minuty czytania
    Facebook Twitter LinkedIn Telegram Pinterest Tumblr Reddit Email
    Facebook/Joanna Przetakieiwcz Official
    Udostępnij
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    Joanna Przetakiewicz spędza bajeczny urlop na południu Francji. W Saint Tropez kosztuje luksusowych przysmaków. Je chleb, ale nie zwyczajny, tylko od samego Diora. Czy jest czego zazdrościć projektantce?

    Z Konstancina do Saint Tropez

    Joanna Przetakiewicz chętnie relacjonuje swoje luksusowe życie w mediach społecznościowych. Projektantka często korzysta z wakacji, na które wyjeżdża z mężem, Rinke Rooyensem. Para cieszy się piękną pogodą w rozmaitych zakątkach Europy. Aktualnie małżonkowie wypoczywają w bajecznym Saint Tropez we Francji. Jak przystało na ten luksusowy kurort, nie brakuje w nim drogich rozrywek.

    Smakołyki od Diora

    Projektantka uwielbia luksus i wcale się z tym nie kryje. Na swoim Instagramie zrelacjonowała posiłek, który zjadła w  restauracji Dior Des Lices. Restauracja należy do globalnego giganta, a jej menu jest przeznaczone dla bogatych turystów z całego świata. W lokalu można delektować się smakołykami z logo Diora.

    Instagram/Joanna Przetakiewicz

    Przekąski z logo

    W restauracji można wypić espresso za 5 euro. Jednak nie znajdziemy na nim logo Diora. ZA kawę z luksusowym logo musimy zapłacić odpowiednio więcej. Joanna Przetakiewicz i Rinke Rooyens pili niestety tylko herbatę bez logo, ale zamówili do niej warzywa w sosie. Do dania podano również koszyczek pieczywa. I właśnie na chlebie było logo Diora, co uwieczniła Joanna Przetakiewicz. Zdjęcie oczywiście trafiło do jej mediów społecznościowych. Chcielibyście spróbować takiego pieczywa od wielkiego projektanta? Jest czego zazdrościć parze celebrytów?

    Instagram/Joanna Przetakiewicz

    Źródło: Instagram/Joanna Przetakiewicz

    Zdjęcia: Instagram/Joanna Przetakiewicz

    Facebook/Joanna Przetakiewicz Official

    chleb od Diora Joanna Przetakiewicz Rinke Rooyens Saint Tropez
    Udostępnij. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email

    Podobne artykuły

    Grzyby w diecie dzieci — kiedy i jakie można podawać?

    2025-07-23 11:47

    Zakaz telefonów w szkołach? ZPP: niech edukacja będzie wyjątkiem

    2025-07-22 15:42

    Czy pozwolić nastolatce na depilację? Praktyczny poradnik dla rodziców

    2025-07-20 22:46

    Narcyz w rodzinie? Chce mieć żonę i dzieci, ale nie chce być mężem ani ojcem

    2025-07-19 15:16

    TEDi wycofuje popularną zabawkę dla dzieci – grozi ryzykiem zadławienia

    2025-07-16 18:47

    Mazurski Bon Turystyczny – nawet 500 zł rabatu na wakacje w Krainie Tysiąca Jezior!

    2025-07-14 18:39
    Odpowiedz Anuluj odpowiedź

    Nie przegap
    DIETA

    Grzyby w diecie dzieci — kiedy i jakie można podawać?

    Grzyby to smaczny dodatek do potraw, ale podawanie ich dzieciom wymaga ostrożności. Pieczarki można wprowadzać już około 10. miesiąca życia, natomiast leśne grzyby są bezpieczne dopiero po 12. roku życia. Sprawdź, jak i kiedy podawać grzyby najmłodszym, by uniknąć problemów trawiennych.

    Zakaz telefonów w szkołach? ZPP: niech edukacja będzie wyjątkiem

    2025-07-22 15:42

    Babcia czy żłobek – co będzie lepsze dla Twojego dziecka?

    2025-07-21 14:00

    Czy pozwolić nastolatce na depilację? Praktyczny poradnik dla rodziców

    2025-07-20 22:46
    Społeczności
    • Facebook
    • Twitter
    Ostatnie wiadomości

    Grzyby w diecie dzieci — kiedy i jakie można podawać?

    2025-07-23 11:47

    Zakaz telefonów w szkołach? ZPP: niech edukacja będzie wyjątkiem

    2025-07-22 15:42

    Babcia czy żłobek – co będzie lepsze dla Twojego dziecka?

    2025-07-21 14:00

    Czy pozwolić nastolatce na depilację? Praktyczny poradnik dla rodziców

    2025-07-20 22:46
    Facebook X (Twitter)
    • Strona główna
    • Polityka prywatności
    © 2025 https://dzieckoifigura.pl

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.