Dziecko i Figura

Główna

Zjadł MAKARON Z KETCHUPEM! Kilka godzin później JUŻ NIE ŻYŁ!

makaron z ketchupem, śmierć 20-latka, bakteria, toksyny

20-latek przez kilka dni żywił się podgrzewanym makaronem z dodatkiem ketchupu. Taka dieta okazała się dla niego zabójcza! Do przerażającego zdarzenia doszło kilka lat temu, jednak dopiero teraz historia 20-letniego studenta z Brukseli została nagłośniona.

W dniu swojej śmierci mężczyzna zaczął odczuwać silne bóle brzucha i wymioty. Był przekonany, że ukojenie przyniesie mu sen. Niestety, jego ciało znaleziono kilkanaście godzin później.

Okazuje się, że 20-letni student przez pięć dni przygotowywał sobie ten sam posiłek. Podgrzewał makaron w mikrofalówce, dodając do dania ketchup.

Mimo, że organizm dawał wyraźne sygnały, że dzieje się z nim coś złego, 20-latek zbagatelizował problem i nie udał się do lekarza pierwszego kontaktu.

Czym spowodowane było silne zatrucie?

Przeprowadzona autopsja potwierdziła czarny scenariusz. W organizmie studenta rozwinęły się bakterie laseczki woskowej- groźnej toksyny, która wytworzyła się w makaronie z sosem. Jak się okazuje, mężczyzna nie trzymał żywności w lodówce, tylko na kuchennym blacie. Toksyna uszkodziła wątrobę i spowodowała przedwczesną śmierć studenta.

Zobacz też: DAMSKI BOKSER zmaltretował TWARZ swojej DZIEWCZYNY! Zobacz FILM

Źródło: Fakt

Źródło zdjęcia: Youtube




  
Wyżej