Od rana do wieczora JADŁA FAST FOODY. Wyniki badań ją PRZERAZIŁY
Phoebe Jackson-Edwards postanowiła sprawdzić na własnej skórze, jak żywność typu fast food wpływa na organizm. Przez 7 dni jadła wyłącznie takie dania.
Otyłość, nadciśnienie, cukrzyca to tylko niektóre z możliwych konsekwencji spożywania w nadmiarze fast foodów. Skutkiem może być też nawet zawał serca.
Jak zachowa się organizm, jeśli przez tydzień będziemy jeść tylko żywność przetworzoną? Odpowiedzi na to pytanie udzieliła Phoebe.
Przed przystąpieniem do 7-dniowego testu kobieta przeszła kilka badań. Oceniła procent tkanki tłuszczowej w organizmie, zbadała kondycję skóry. Badania wyszły dobrze. Miała nawilżoną cerę, a poziom tłuszczu wyniósł 23%.
Phoebe na 7 dni zmieniła dietę. Oto co się stało z jej twarzą i ciałem.