Chcesz SZYBKO i skutecznie SCHUDNĄĆ? Jedz RAZEM te produkty
Żeby schudnąć, trzeba odżywiać się racjonalnie i zdrowo, a także regularnie ćwiczyć. Okazuje się, że istnieją połączenia produktów, które mogą znacznie przyspieszyć odchudzanie. Które artykuły spożywcze warto łączyć ze sobą?
Warzywa i jajka
Jaja to wartościowe produkty. Są źródłem witamin i minerałów. Dostarczają białka, ważnego składnika w walce ze zbędnymi kilogramami. Hamuje ono głód, więc nie mamy tendencji do podjadania. Ponadto dzięki białku energia jest pożytkowana, a więc tkanka tłuszczowa spalana.
Warto jeść jaja w połączeniu z warzywami, np. szpinakiem. To połączenie zapobiega rozkładaniu tłuszczów w przewodzie pokarmowym. Jest to zasługa tylakoidu — składnika szpinaku.
NASTĘPNA STRONA: Co dodawać do kurczaka, aby schudnąć?